Ohjelma
Classic Garage

Himos Meeting -ohjelma
24.7.2021

Kesäisenä lauantaina Himos Park täyttyy upeista Amerikan klassikko- ja muskeliautoista. Yleisölle on tapahtumaan vapaa pääsy.

Päivällä Himos Parkissa tapahtuu, kun alueelle saapuu päräyttäviä klassikkoautoja näytteille.  Lisäksi tapahtumassa on swap meeting -rompetori sekä teemanmukaista musiikkia ja tanssia. Lauantaina Himos Parkissa esiintyy rockin’ & rollin’ bändi  The Southern Pilots.  

Iltapäivällä näyttelyautot esittäytyvät Jämsän kaupungin kaduilla, kun cruising starttaa Himos Parkin pihasta.

Ilta huipentuu Himos Parkin juhlissa, jossa pääset nauttimaan mahtavasta live-musiikista. 

Tapahtuma-alueella Tupa kitchen & bar tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja raikkaita virvokkeita. Alueelta löytyy myös muita ruokakojuja, jotka tarjoavat erilaisia herkkuja tapahtuman vierailijoille. 

Classic Garage 2021 -ohjelma

8.00 – 1.00  Tupa kitchen & bar avoinna. Tupa kitchen & barissa nautit täyttävän buffetaamiaisen, vietät aikaa virvokkeista nauttien tai poikkeat vaikka päiväkahvilla. Ruokalistalta löydät niin pihvit kuin burgeritkin -tervetuloa herkuttelemaan! 

11.00 – 15.00 Autonäyttely Himos Parkissa

15.00 Cruising starttaa

15.00 – 17.00 Cruising Himos-Jämsä- Jämsänkoski-Jämsä keskusta. Pakkaa eväskori ja suuntaa Jämsän kaduille ihastelemaan komeita autoja. Katso lisätietoja  cruisingista tästä »

17.00-  DJ Jarre Etuterassilla 

21.00 Tapahtumapäivän kruunaa iltajuhla Etuterassilla Himos Parkissa elävän musiikin merkeissä, kun lavan valtaa rock’n roll -bändi The Southern Pilots!

Vapaa pääsy!

Liian hyvää ohjelmaa ja majoitus unohtui

Eipä hätää, olemme räätälöineet juuri sinua varten tapahtumaan sopivat majoituspaketit. Viivy yö Himoksella ja nauti tapahtumasta kaikessa rauhassa ilman kiireen tuntua.